Boma Coating, Quinten Matsyslaan 59, Eindhoven 5642 JC 040 - 281 81 89

15 jaar verzekerde garantie!

powder-coat-nozzle

Mits de Qualicoat en VMRG richtlijnen worden toegepast, geeft Boma Coating in de Benelux, Duitsland en Engeland 15 jaar verzekerde garantie op het lakwerk.  Op de Caribbean 10 jaar. 

Boma Coating garandeert de beste kwaliteit door simpelweg aan de allerhoogste kwaliteitseisen te voldoen.

In het laboratorium controleert onze kwaliteitsdienst alle stappen van het productieproces volgens strenge criteria. Van materiaalkeuringen bij binnenkomst tot aan de testpanelen die met de orders meelopen.

Check!
Want met iedere nieuwe kleur die wij lakken, gaan proefplaten mee. Die platen worden getest in ons eigen laboratorium. Pas na goedkeuring worden de producten vrijgegeven. Er gaat geen product de deur uit zonder zo’n test.

Onze kwaliteitsdienst wordt op zijn beurt weer periodiek gecontroleerd door een onafhankelijke keuringsinstantie. Alle producten worden gelakt volgens de meest recente VMRG- en Qualicoat eisen. Daarom kunnen wij garanderen dat de kwaliteit van ons werk 15 jaar lang verzekerd is!

Uiteraard is Boma Coating aangesloten bij de toonaangevende vakorganisaties, ION, VOM en VISEM. Hierdoor kunnen we nauwgezet de stand der techniek m.b.t. het conserveren van aluminium volgen en zijn we dus ook prima in staat om u van advies en service te voorzien op het gebied van poedercoating en voorbehandeling.

We adviseren u graag!