Boma Coating, Quinten Matsyslaan 59, Eindhoven 5642 JC 040 - 281 81 89

Sinds 1982

Sinds 1982 richten wij ons op het voorbehandelen en poedercoaten van aluminium profielen en plaatwerk.

Boma Coating B.V. is dan ook met recht een zeer ervaren specialist te noemen.

Lees verder

15 jaar verzekerde garantie!

Verzekerde kwaliteit? Dat kan: wanneer we Qualicoat of VMRG richtlijnen kunnen toepassen, krijgt u 15 jaar verzekerde garantie op het lakwerk.

Lees verder voor de condities.

Lees verder

Chroomvrije voorbehandeling

Bij Boma kiezen we voor een chroomvrije voorbehandeling van uw product.

De laatste jaren wordt chroomvrij gezien als volwaardig vervanger voor chroom.

Lees verder

Kwaliteit is geen toeval!

Boma Coating is uw specialist in het poedercoaten van aluminium profielen en plaatwerk. Poedercoaten geeft een duurzame en esthetische bescherming aan aluminium voor toepassingen in diverse takken van bouw en industrie. Wij willen graag uw betrouwbare, kwalitatieve en innovatieve partner zijn die voldoet aan de allerhoogste kwaliteitseisen voor het conserveren van aluminium.

PMS_BookKleur coating

Na een zorgvuldige voorbehandeling worden de producten voorzien van een poedercoating. De mogelijkheden in poedersoorten zijn groot. Boma Coating werkt met het RAL-kleurensysteem (klik hier voor tabel) Naast deze kleuren zijn bijvoorbeeld ook hamerslag, structuur of metallic-effecten mogelijk. Raadpleeg altijd de RAL-waaier. We leveren monsterplaatjes als u dat wenst.

Londen 2015-04-30 13 49 08 (2)Nieuws

Boma Coating werkt in opdracht van Hurks Geveltechniek BV mee aan het project London City Island. Er worden 11 (kantoor)torens gebouwd waarvan Boma al van enkele torens de ramen en kozijnen heeft gecoat. Links vindt u een korte videofilm over het project. Klik hier voor meer foto’s van het project.

 

 

« 1 van 2 »